Startek

Detajet bejne diferencen.

Ndertim dhe Konstruksion

Aktiviteti i kompanisë tonë fokusohet kryesisht tek ndërtimet dhe investimet e mëdha

Projekte Urbane

Për ne projektimi dhe ndërtimi nuk janë thjesht vija të hedhura në letër apo beton i hedhur në hapësira të lira.

Partneritete

Fryma e bashkëpunimit është e pranishme kudo në kompaninë tonë si brenda stafit ashtu dhe në raport me klientët.

Prokurime

Startek në rolin e investitorit merr përsipër nënkontraktimin e punimeve, shërbimeve dhe furnizimeve nëpërmjet një proçesi rigoroz selektimi duke përdorur proçedurat standarte të prokurimit.

Kompania jone eshte e fokusuar ne fushen e projektimit dhe te ndertimit.Gjate ketyre viteve korrektesia dhe pergjegjshmeria ne raport me klientet, bashkepunetoret dhe punonjesit kane qene gjithmone te rendesishme per ne.
0
Vitet e eksperiencen e kane shnderruar kompanine tone ne nje nga te rendesishmet ne rajon.
0
Projektet tona shtrihen neper vite duke ofruar gjithmone sherbime te cilat respektojne standartet europiane
0
Partneritete me kompani te huaja dhe shqiptare eshte nje nga qellimet tona kryesore te metodikes se punes.
0
StarTek ka arritur standartet me te larte ne saje te nje stafi profesionistesh dhe te jashtezakonshem.

Disa nga projektet tona :

Aktiviteti i kompanisë tonë fokusohet kryesisht tek ndërtimet dhe investimet e mëdha në ndërtime, si qendra tregtare, rezidenca banimi, vila, qendra turistike  dhe infrastrukturë.
Për ne, CILËSIA mbetet tipari dallues, kundrejt edhe konkurencës. Progresi i vazhdueshëm, investimet bashkëkohore në zgjerimin e në forcimin e rrjetit të shitjeve me pakicë,
premisat e reja, programet në zhvillim dhe të avancuara, të gjitha këto sigurojnë një motivim të mjaftueshëm për të gjithë stafin, drejtues dhe punonjës

Misioni Yne

Kompania Startek, e themeluar në vitin 2003, është një kompani tregtare, ndërtuese dhe investitore, e cila blen, zhvillon, menaxhon, dhe shet asete të patundshme.Nëpërmjet ndërtimit të objekteve të veçanta në llojin e vet, si qendra rezidenciale, tregtare, industriale, rezorte turistike etj, ajo plotëson nevojat e çdo qytetari duke i mundësuar një jetë komode më të mirë, relaks, argëtim dhe kënaqësi.

1
2

Vizioni dhe vlerat tona

Mësojmë dhe bashkëpunojmë.
Jemi një kompani ku dëshira për të mësuar cdo gjë të re dhe për të vënë në jetë cdo risi në fushën e ndërtimit është gjithmonë e pranishme.Fryma e bashkëpunimit është e pranishme kudo në kompaninë tonë si brenda stafit ashtu dhe në raport me klientët.

Vlerësojme kapitalin intelektual.
Parimi për të patur pranë vetes njerëz të aftë dhe të ndershëm e ka bërë këtë kompani dhe më të fortë dhe të sukseshme.

Vetëm nëpërmjet një pune të palodhshme dhe të bukur kemi arritur të fitojmë besimin në tregun e ndërtimit.iso-14001iso-18001iso-1

Lajme dhe te reja nga StarTek

Punoni me ne

Një nga vlerat e kompanisë është edhe krijimi i një ambienti pune pozitiv ku punonjësit të ndihen të vlerësuar dhe të respektuar për punën që bëjnë. Kompania organizon herë pas here aktivitete të ndryshme sportivo-kulturore, për të rritur frymën e grupit, komunikimin dhe shoqërizimin e punonjësve me njëri-tjetrin.