Job Vacancies

Shoqeria jone ofron mundesine e punesimit per 1 inxhinier. Kushtet qe duhte te plotesoje jane si me poshte:

  1. Te kete eksperience 5 vjecare ne zbatim
  2. Te kete njohuri mbi programet kompjuterike autocad,dhe paketa office
  3. Te dije te punoje ne grup dhe te permbushe detyrat qe I jepen brenda afatit te kerkuar
  4. Te njohe mire cdo dokumentacion teknik qe kerkohet ne zbatim .
  5. Te jete I komunikueshem.
  6. Te dije gjuhe te huaj anglisht dhe italisht ne nivel A2 ,sa per komunikim.
Partners

mane-tci

balfin

albstar

terna

maccaferi

conzorli