Misioni Yne

Kompania Startek, e themeluar në vitin 2003, është një kompani tregtare, ndërtuese dhe investitore, e cila blen, zhvillon, menaxhon, dhe shet asete të patundshme.

Nëpërmjet ndërtimit të objekteve të veçanta në llojin e vet, si qendra rezidenciale, tregtare, industriale, rezorte turistike etj, ajo plotëson nevojat e çdo qytetari duke i mundësuar një jetë komode më të mirë, relaks, argëtim dhe kënaqësi.

32
Partneret Tane

mane-tci

balfin

albstar

terna

maccaferi

conzorli