Panairi i Ndertimit

Çdo ditë dhe çdo muaj ne jemi duke menduar se si ne mund të investojnë për të bërë dhe për të ndërtuar një vend te bukur për qytetarët tanë. Një ide projekt ambicioz që i kemi propozuar qeverisë është Marina Port dhe Banesave në gjirin e Lalzit, Durres.

Ky projekt është një port per jahte dhe në të njëjtën kohë është një kompleks i bukur që ofron për klientët varieteteve të mëdha sherbimesh. Kjo ide për një marinë ka ardhur si rezultat i kërkesave nga klientët dhe banorët në zonën ku mendohet te ndertohet porti. Arsyeja është: për të rritur dhe për të lehtësuar aksesin në zhvillimin e zonës bregdetare të banimit që është duke u ndertuar se fundmi. Projekti është 125852 m² i madh dhe ka një kosto prej 22 milionë dollarë. Ajo ka lloje të ndryshme të tipologjive të shërbimeve në të si port jahtesh, hotel, restorante, bare, vila të vogla, fushat sportive, parqe etj. Për më shumë informacion shikoni fotot më poshtë.

Recent Posts