Staf

 • Lulezim Mehmetaj
  Lulezim Mehmetaj President of the company and CEO
 • Anxhela Lika
  Anxhela Lika General Manager
 • Mirush Taullaj
  Mirush Taullaj Arkitekt
 • Aulona Veizaj
  Aulona Veizaj Inxhiniere
 • Armand Mehmetaj
  Armand Mehmetaj Teknik Ndertimi
 • Bujar Hida
  Bujar Hida Teknik Ndertimi
 • Lorenc Zeqaj
  Lorenc Zeqaj Site manager. Engineer
 • Mirel Mehmetaj
  Mirel Mehmetaj Inxhinier ndertimi
 • Meriona Decolli
  Meriona Decolli Inxhiniere
 • Lumturi Mezini
  Lumturi Mezini Arkitekte
 • Sami Jahja
  Sami Jahja Inxhinier hidroteknike
 • Agim Papa
  Agim Papa Inxhinier elektrik
 • Fisnik Vathi
  Fisnik Vathi Inxhinier mekanik
 • Elton Muco
  Elton Muco Inxhinier elektronike
 • Bujar Karanxha
  Bujar Karanxha Inxhiniere gjeodet
 • Edlir Shabani
  Edlir Shabani Drejtuesi i departamentit finances
 • Arben Toqi
  Arben Toqi Kontabilist i kompanise
 • Rozeta Memo
  Rozeta Memo Departamenti juridik
 • Elvana Noka
  Elvana Noka Financier
 • Jonida Zeqaj
  Jonida Zeqaj Architect

Vlerat Startek
Vlera jonë më e madhe është cilësia dhe jetëgjatësia e ndërtimeve që ne ofrojmë.

Jemi një kompani që karakterizohemi nga këto parime kryesore:
1-Korrektësia në realizimin e punës dhe ofrimin e shërbimeve
2-Përgjegjshmëria për të arritur rezultate të sukseshme në afatet e përcaktuara

Jemi një kompani gjithmonë e në rritje .
Në mënyrë të vazhdueshme ne prezantojmë ide të reja në fushën ku ne operojmë.

kompania-jone
Partneret Tane

mane-tci

balfin

albstar

terna

maccaferi

conzorli